Rechtsgebieden

Financieel strafrecht

Deskundige begeleiding in de uitdagende wereld van financieel strafrecht. Met Petronius Advocaten aan uw zijde navigeert u met vertrouwen door financieel-strafrechtelijke verdenkingen. Sta stevig bij elk financieel-strafrechtelijk vraagstuk met onze gespecialiseerde aanpak.

Experten fiscaal strafrecht economisch strafrecht Materieel strafrecht

Financieel strafrecht

Petronius Advocaten is één van de zeer weinige advocatenkantoren dat is gespecialiseerd in zowel corporate litigation als financieel strafrecht. Onze kennis van het ondernemingsrecht stelt ons in staat om ondernemingen en bestuurders die verdacht worden van een financieel delict bij te staan met gedegen kennis van de onderneming zelf, van de financiële achtergrond en van het strafrecht.

Uw Financieel Strafrecht advocaat

Geconfronteerd met de complexiteit van Financieel Strafrecht, begrijpen wij dat u niet alleen zoekt naar deskundige juridische bijstand, maar ook naar een bron van vertrouwen en stabiliteit in turbulente tijden. Bij Petronius is het van essentieel belang dat u vertrouwen heeft in onze aanpak. Ons team van ervaren Financieel Strafrecht advocaten, met uitgebreide kennis van het strafrecht, staat klaar om u deskundig door elk facet van uw zaak te leiden. U kunt erop vertrouwen dat uw zaak bij ons in de meest capabele en ervaren handen is.

Bij ons vindt u niet alleen een verdediging die juridisch waterdicht is, maar ook een toegewijd team dat zich inzet voor uw juridische zekerheid.

Hoogwaardige juridische dienstverlening

Bij verdenking van witte boorden criminaliteit, zoals fraude, witwassen van geld, belastingontduiking, of andere financiële misdrijven, biedt Petronius Advocaten u de benodigde expertise en strategische begeleiding. Onze advocaten hebben diepgaande kennis van het financieel strafrecht en zijn uitstekend uitgerust om de complexiteit van dergelijke zaken aan te pakken.

Specialismen binnen het Financieel Strafrecht

Financieel strafrecht omvat een breed scala aan juridische kwesties, waaronder:

Fraudezaken

Bij een beschuldiging van fraude, waar de inzet hoog en de impact groot is, staat u voor de uitdaging om een krachtige verdediging te vormen. Bij Petronius Advocaten, uw gespecialiseerde fraude advocaten, begrijpen we de nuances en complexiteiten van fraude strafrecht. Of het nu gaat om zaken gerelateerd aan financiële documenten, belastingen, verzekeringen, beleggingen of bankfraude, wij brengen een diepgaande ervaring en expertise om uw hoek te versterken.

Onze aanpak in fraudezaken is zowel grondig als gepersonaliseerd. Wij duiken diep in de feiten van uw zaak, beoordelen het bewijs zorgvuldig en ontwikkelen een sterke verdedigingsstrategie, gericht op het beschermen van uw rechten. Of het nu gaat om fraude met betrekking tot financiële documenten, belastingen, verzekeringen of beleggingen, onze advocaten hebben de vaardigheden en kennis om uw zaak adequaat te behandelen. We zullen nauwgezet de feiten onderzoeken, het bewijs beoordelen en een sterke verdedigingsstrategie ontwikkelen om uw rechten te beschermen.

Witwassen van geld

Wanneer u te maken krijgt met verdenkingen van witwassen van geld, staan wij bij Petronius Advocaten voor u klaar met professionele begeleiding en een doortastende verdediging. Als ervaren strafrechtadvocaten hebben wij diepgaande kennis van op het gebied van witwassen, waardoor wij uitstekend uitgerust zijn om de complexe transacties en geldstromen die met deze zaken gepaard gaan, grondig te analyseren.

Bij Petronius Advocaten begrijpen we hoe ingrijpend een witwasbeschuldiging kan zijn. Daarom zetten onze advocaten zich in om niet alleen uw rechten te verdedigen, maar ook om de best mogelijke uitkomst voor u te realiseren. Wij doen dit door elk aspect van de beschuldigingen zorgvuldig te onderzoeken, van de complexiteit van financiële transacties tot de onderliggende geldstromen, en benaderen uw zaak met de nauwkeurigheid en aandacht die het vereist.

Ondernemingsfraude

Ondernemingsfraude omvat frauduleuze handelingen binnen of tegen een bedrijf, zoals het vervalsen van financiële verslagen, bedrog in het management, investeringsfraude, of andere vormen van misleiding die de financiële integriteit van een onderneming aantasten.

Bij verdenking van bedrijfsfraude, zoals verduistering, omkoping, of valsheid in geschrift, biedt Petronius Advocaten u de benodigde expertise en strategische begeleiding. Onze advocaten staan bekend om hun grondige aanpak, waarbij wij alle beschikbare bewijzen onderzoeken en sterke verdedigingsstrategieën ontwikkelen om uw belangen te beschermen.

Ons team benadert elke zaak van ondernemingsfraude met een grondige en methodische aanpak. Wij begrijpen dat de inzet hoog is en dat de gevolgen van dergelijke beschuldigingen verstrekkend kunnen zijn, zowel voor uw persoonlijke als professionele leven. Daarom zetten we ons in om alle beschikbare bewijzen zorgvuldig te onderzoeken en ontwikkelen we sterke verdediging strategieën die gericht zijn op het beschermen van uw belangen.

Belastingontduiking

Geconfronteerd worden met beschuldigingen van belastingontduiking kan een overweldigende ervaring zijn, waarbij de juiste juridische ondersteuning cruciaal is. Bij Petronius Advocaten, bekend om onze expertise in belastingfraude, specialiseren we ons in het zorgvuldig navigeren door zaken van belastingontduiking. We begrijpen dat dergelijke beschuldigingen niet alleen complex zijn, maar ook een significante bron van stress kunnen vormen.

Als uw gespecialiseerde belastingfraude-advocaten, bieden wij meer dan alleen juridische kennis. Onze deskundige benadering van elke zaak stelt ons in staat om uw situatie grondig te analyseren en u deskundig te begeleiden door dit uitdagende proces. Wij concentreren ons volledig op het bereiken van de best mogelijke uitkomst voor u, met een aanpak die zowel strategisch als resultaatgericht is.

Lees verder

Onze pijlers

Bewezen expertise

De advocaten van ons kantoor hebben jarenlange ervaring in de rechtspraktijk, onder andere opgedaan bij de meest gerenommeerde kantoren op hun eigen rechtsgebieden.

Onwrikbare inzet

We gaan door totdat het best mogelijke resultaat is bereikt.

Ondernemersgerichte aanpak

We spreken de taal van de ondernemer, zijn praktisch, bereikbaar en werken snel en effectief.

Materieel strafrecht, financieel strafrecht, economisch strafrecht

Uw belangrijkste vragen beantwoord

Wij begrijpen dat u vragen heeft. Hier vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het Financieel Strafrecht en onze dienstverlening.
 • Wat betreft Financieel Strafrecht?

  Financieel Strafrecht is een specialistisch rechtsgebied dat zich richt op overtredingen en misdrijven die verband houden met financiële transacties, markten en instellingen. Het omvat een breed scala aan activiteiten die de financiële integriteit, stabiliteit en transparantie kunnen ondermijnen. Enkele kernaspecten van Financieel Strafrecht zijn fraudezaken, witwassen van geld, belastingontduiking, corruptie en omkoping, marktmisbruik en handel met voorkennis, en financiële compliance en regelgeving overtredingen.

 • Wat moet ik als ondernemer doen als ik word beschuldigd van een financieel strafrechtelijk delict?

  Bij een beschuldiging van een financieel strafbaar feit is het belangrijk om direct een gespecialiseerde advocaat te raadplegen, alle relevante documentatie en bewijs te verzamelen, en communicatie te beperken tot overleg met uw advocaat. Volg het juridisch advies op en neem stappen om uw onderneming te beschermen. Petronius Advocaten biedt deskundige ondersteuning en advies om uw belangen te waarborgen en de continuïteit van uw bedrijf te verzekeren. Neem contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw specifieke situatie.

 • Hoe lang duurt een financieel strafrechtelijke procedure gemiddeld?

  De duur van een financieel strafrechtelijke procedure kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren, afhankelijk van de complexiteit van de zaak, de hoeveelheid bewijs, de beschikbaarheid van getuigen, en de werklast van de rechtbanken. Eenvoudigere zaken kunnen vaak sneller worden afgehandeld. Bij Petronius Advocaten zetten we ons in voor een efficiënte en effectieve behandeling van uw zaak, met een zorgvuldige aanpak om de best mogelijke uitkomst te bereiken. Wij houden u continu op de hoogte van de voortgang en eventuele veranderingen in de tijdlijn.

 • Wat onderscheidt Petronius Advocaten van andere kantoren op het gebied van Financieel Strafrecht?

  Petronius Advocaten onderscheidt zich op het gebied van Financieel Strafrecht door diepgaande kennis van financiële wetgeving, ervaring met high-profile en internationale zaken, en een persoonlijke, proactieve aanpak. Onze focus ligt op uitmuntende communicatie, integriteit en het bieden van strategisch, op maat gemaakt advies. De samenwerking met financiële experts en forensische accountants stelt ons in staat om grondige analyses en effectieve verdediging te bieden. Ons doel is om consequent de best mogelijke resultaten voor onze cliënten te bereiken, gedreven door een resultaatgerichte mentaliteit.

Martijn has in depth knowledge of Dutch law and is very professional. He is driven and doesn't like to lose. He doesn't waste time and is a very effective lawyer. Highly recommended.

Contact opnemen

Heeft u juridische ondersteuning nodig of zit u met prangende vragen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Juridische hulp nodig? Contact
This site is registered on wpml.org as a development site.